Proizvodi

Tradicija Darbo proizvoda seže u 1879 godinu, kada je obitelj Darbo počela sa proizvodnjom džemova.

Čvrst i kompaktan POPCAKE® MACHINE za palačinke zadovoljava moderne potrebe hotelijerstva i ugostiteljstva današnjice.

Tvrtka Apricot u suradnji sa Goken Honey Farm iz Njemačke sa svojim proizvodima želi pružiti novi standard kvalitete usluge za buffet.

Neodoljiv miris i okus orginalnog vafla na vašem stolu, vrhunskog okusa i sa savršenom teksturom smjese.

WMF Hotel

Bilo da se radi o elegantnom, klasičnom, modernom ili purističkom: s našim širokim asortimanom proizvoda idealno nadopunjujemo vaš koncept buffeta.

WMF Quadro

Ovaj buffet nije kao drugi. Stvoren za neograničene mogućnosti jer su svi dijelovi jednako funkcionalni.

Tafelstern

Izvanredan dizajn TAFELSTERN oblika i uzoraka iznimno je cijenjen u cijelom svijetu, toliko koliko i njihov iznimno dug vijek trajanja i izdržljivost.

Playground

PLAYGROUND donosi zabavan i raznolik asortiman proizvoda koji se redovito obnavlja.

Augustin´s waffles proizašli su iz generacije poznatih majstora pravih belgijskih vafli koji su okrunjeni nazvom „la Gaufre de Liège“.

Plateanum čaj: rezerviran, prirodan, vrhunski, sofisticiran, najviše kvalitete i klase, a istovremeno samouvjereno elegantan.

Superfood je stil života, udovoljavanje vašim gostima što će vam omogućiti da organizirate ovaj dio švedskog stola na originalan način, uredno i privlačno.

Bruschetta Mia razvila je kocept koji omogućava operaterima da ima sve materijale i proizvode koji su potrebni za pripremu ovog izvrsnog jela.

Bogati asortiman Fuchs žitarica nudi ponešto za sve ukuse – kukuruzne pahuljice, crumpies, müeslije i još mnogo drugih proizvoda.

Melamin posuđe, prezentacijsko posuđe od aluminija, drveni eco stalci i košare, funkcionalan servis za posluživanje, … i mnogi drugi proizvodi dio su bogatog asortimana.

Raznolikost oblika i ideja u oblikovanju proizvoda koji se jednostavno mogu prilagoditi i uklopiti u svaki ambijent čini Frilich proizvode tako jedinstvenim.
Frilich – All for buffet.

Kontaktirajte nas za više informacija o našoj opsežnoj ponudi rješenja za hotelijerstvo i šire