DARBO

Food service

DARBO

Food service

DARBO

Food service

NOVO! Jednostavno rješenje za buffet – Darbo dispenzeri za extra džema, nugata i med

Dispenzer se puni plastičnom bočicom od 900g džema, 880g nugata i 1000g meda. Zahvaljujući pakiranju proizvod ostaje svjež, bez potrebe spremanja u hladnjak. Proizvod ne dolazi u doticaj sa dispenzerom kao ni sa osobljem koji ga nadopunjuje niti sa gostima koji ga koriste. Proizvod ostaje u dispenzeru dok se ne isprazni. Ostvaruje se potpuna iskoristivost sadržaja bočice. Gost sam pritišće ručicu i dozira željenu količinu. Potrebno je minimalno održavanje uz jednostavno čišćenje i doziranje bez kapanja. Dostupan je veliki izbor džemova sa udjelom voća od 50% (jagoda, marelica, višnja, malina, šumsko voće, naranča), nugat  i cvjetni med. Zadovoljava HACCP standard, HALAL i KOSHER. Upotrebom dispenzera štedite na potrošnji (do 30%), vremenu (zamjena bočice traje do 10 sekundi) i prostoru.

Samo najbolje voće

Proizvodnja najboljih proizvoda od voća započinje ondje gdje raste najbolje voće. Bez obzira na to bere li se voće u prirodi ili na polju, u tom trenutku mi biramo koje je voće dovoljno dobro za proizvode Darbo. Od iznimne je važnosti odabrati vrste voća koje će se uzgajati, uvjete u kojima će se obrađivati i ubrati ga kada je savršeno zrelo. To objašnjava zašto tvrtka Darbo inzistira na iznimno mekim marelicama, divljim brusnicama i borovnicama koje su pune okusa.

Desetljeća iskustva i odnosa povjerenja s dobavljačima stavljaju nas u prednost pri kupnji voća visoke kvalitete. Na taj način možemo biti sigurni da će naš asortiman okusnih proizvoda od voća proizaći iz najboljih regija za uzgoj voća na svijetu.

Priprema naših potpuno prirodnih džemova All Natural

 

Nakon berbe voće se očisti, oguli se kora, a peteljke i lišće se uklanjaju zajedno s košticama. Voće se zamrzava i drži u „hladnoj hibernaciji“ tako da uvijek ima dovoljno marelica, jagoda i malina izvan perioda za berbu. Potpuno prirodni džemovi Darbo All Natural pripremaju se tradicionalnim postupkom koji upotrebljavamo nekoliko desetljeća. Dok se voće pažljivo zagrijava, dodaju se šećer u granulama i pektin te se smjesa nježno miješa dok se ne dobije optimalna ravnoteža voća i šećera. Koncentrirani sok od limuna dodaje se kako bi se zaokružio okus. Ovaj način pripreme jamči očuvanje prirodne arome voća.

Pažljivo napunjeni u staklenke i pakirani s ljubavlju, najbolji džemovi All Natural tvrtke Darbo obogaćuju buffet doručak.

Izvanredan asortiman proizvoda

Pored džemova All Natural, Darbo nudi širok asortiman proizvoda za ugostiteljstvo i hotele. Naši atraktivni izložbeni stalci učinit će vaš buffet doručak atraktivnim i sofisticiranim kulinarskim iskustvom za vaše goste.

Nije samo ukusno, već je i privlačno

Doručak je često jedini obrok koji gosti jedu u vašem objektu, što znači da je važno da od ranog jutra ostavite profesionalan i stručan dojam. Upravo to vam omogućavaju naši različiti profinjeni stalci. Nisu samo elegantni, već su i iznimno praktični. S ovim stalcima možete gostima jamčiti uživanje u opuštenom doručku u elegantnom okružju.

Wooden white line

Elegantni drveni izložbeni stalci iz tvrtke Darbo preobrazit će vaš buffet doručak u pravu gozbu za oči. Elegantna bijela boja izložbenih stalaka slaže se s keramičkim posuđem za buffet čime se stvara harmonija. Izložbeni stalci imaju i tu prednost što su iznimno funkcionalni: Metalni rubovi štite izložbene stalke od oštećenja, a posebna lakirana završna obrada omogućuje lako brisanje. Upotrebom postolja, drveni stalci mogu se brzo i lako pretvoriti u stalak u više razina. Izložbeni stalci dostavljaju se sa čvrstim plastičnim žlicama za prehrambenu upotrebu u odgovarajućoj boji.

Neki drveni izložbeni stalci dizajnirani su na način da se na njih mogu staviti dvojezične naljepnice.

Acrylic line

Pored sofisticirane kolekcije od drva, Darbo za svoje proizvode nudi i neutralne, prozirne akrilne izložbene stalke. Oni su savršeni za bilo koji stol za buffet doručak i omogućuju jasno izlaganje proizvoda. Osim impresivno elegantnog dizajna, ovi stalci imaju i površinu koja je vrlo laka za čišćenje što znači da će biti popularni kod vašeg osoblja kao i kod vaših gostiju. Stalci u više razina idealni su za objekte koji svojim gostima žele ponuditi posebno širok asortiman naših proizvoda za buffet doručak. Određeni izložbeni stalci za stol iz kolekcije od akrila dizajnirani su da sadrže dvojezične naljepnice.

Darbo

Džemovi Darbo All Natural i med – mini staklenka od 28 g, kutija od 60 kom

Džemovi tvrtke Darbo All Natural dostupni su u atraktivnim malim staklenkama, a proizvode se isključivo za ugostiteljstvo i hoteljerstvo. Te male staklenke jamče da će vaši gosti maksimalno uživati u savšeno očuvanom džemu. Asortiman džemova zaokružen je finim cvjetnim medom, džemovina sa malim udjelom šećera.

Darbo

Vaš logotip na našim malim staklenkama

U svemu što radimo, posebnu pozornost posvećujemo detaljima. Mi proizvedemo ukusne džemove, a vi nam date svoje ime ili logotip koji ćemo ispisati na poklopcu. Džemovi Darbo All Natural u privlačnim malim staklenkama s ispisanim logotipom idealne su za klijente koji pridaju veliku pozornost i najmanjim detaljima. Iskoristite našu uslugu i reklamirajte jedinstven imidž svoje tvrtke.

Darbo

Džem i med Darbo – pojedinačne porcije od 14 g u kutiji od 140 porcija i 25 g kutija sa 100 porcija

Dobro jutro započinje dobrim doručkom. Darbo nudi praktične, pojedinačne porcije različitih pekmeza i meda za vaš buffet doručak.

Bilo da vaši gosti vole tradicionalne okuse poput marelice, jagode ili maline, vole započeti svoj dan pekmezom od borovnice ili breskve ili im je draži slatki med, Darbo je svakako dobar izbor.

Darbo

Džemovi Darbo All Natural – ukrasna staklenka od 640 g

Najbolji hoteli nude samo najbolje u vrijeme doručka – džemovi Darbo All Natural u ukrasnim staklenkama. Ne samo da su ti džemovi vrlo ukusni, već i izgledaju prekrasno na vašem stolu za buffet doručak zahvaljujući iznimno atraktivnoj staklenki s dizajnom voća.

Džem Dabo All Natutal 640g – borovnica, šumsko voće, malima, marelica, jagoda, naranča, šljiva, gel od bazge.

Darbo

Džem Darbo – plastične kante od 2 kg, 5 kg i 13,3 kg

Ako se jednostavno ne možete zasititi pekmeza tvrtke Darbo, naše velike kante savršeno su rješenje. Ti džemovi, bilo da su fino pasirani ili sadrže komade voća, nisu samo ključni sastojci na svakom stolu za buffet doručak, već i su i savršeni sastojci za slastice, slastičari mogu s pomoću njih smisliti ukusne deserte i slastice ili ih mogu dodati kolačima i tortama kao točku na i.

Džem Darbo 2 kg : marelica, jagoda, malina, višnja, mješano voće, borovnica, brusnica, brskva, šumsko voće.

Darbo

Niskokalorični pekmezi i džemovi s malim udjelom šećera i namaz od meda

Pored standardnog asortimana proizvoda, Darbo ugostiteljima nudi razne niskokalorične pekmeze, džemove i ekstra džemove s malim udjelom šećera. Dostupne su u više veličina od sofisticiranih malih staklenki do praktičnih plastičnih kanti od 5 kg. Ti proizvodi izrađeni su prema posebnom receptu u kojem je šećer u granulama zamijenjen zaslađivačem na bazi sirupa od sorbitola. Te niskokalorične alternative s malim udjelom šećera proizvode se s istom pažnjom i pozornošću kao i proizvodi iz tradicionalnog asortimana tvrtke Darbo.

Darbo

Europska brusnica Darbo

Meso divljači i bečki odrezak dva su najbolja tradicionalna austrijska jela, a nema boljeg priloga od europske brusnice tvrtke Darbo. Najbolje europske brusnice rastu u Skandinaviji, a samo odabrano voće iz ove regije postaje proizvod tvrtke Darbo. Bilo kao kompot ili džem, kiseli okus europskih brusnica tvrtke Darbo daje poseban završni okus mesnim jelima, desertima i tradicionalnim slasticama.

Darbo

Med Darbo – dozator od 500 g

Naši praktični dozatori za med od 500 g jamče jednostavnu i čistu upotrebu što ih čini idealnim rješenjem za vaš buffet doručak. Odaberite finu mješavinu šumskog i cvjetnog meda ili čisti cvjetni med. Odgovarajući izložbeni stalci od drva ili akrila atraktivan su dodatak vašem stolu za buffet doručak.

Darbo

Med Darbo – staklenka od 500 g

Ljubitelje meda razmazit ćete širokim izborom meda tvrtke Darbo. Svaka vrsta ima pojedinačan karakterističan okus – blag, sočan, cvjetni, sladak, pikantan i gorak. Nekoliko desetljeća iskustva u odabiru, nabavi i punjenju meda čini tvrtku Darbo pouzdanim izborom.