GOKEN DISPENZERI

PROFIMAT 5

GOKEN SAĆE

GOKEN HONEY FARM DISPENZERI ZA DŽEM, NUGAT I MED

Dispenzeri za med

Dispenzer je inovativni sistem za doziranje meda koji se nalazi u plastičnim bočicama od 750g.

Dostupni s jednom ili tri pozicije i u tri različita modela.

Prednosti dispenzera:

 • Jednostavan je za rukovanje uz rad bez kapanja s bočicom koja se pritišće s pomoću ručice. Dispenzer se jednostavno puni otvaranjem vratašca na vrhu dispenzera i umetanjem bočice meda.
 • Jednostavan je za uporabu. Gost sam pritišće ručicu i dozira željenu količinu.
  Jednostavan je za održavanje. Med ne dolazi u doticaj sa dispenzerom zahvaljujući bočici koja ima “sistem za sprečavanja kapanja”, te zahtjeva minimalno i jedostavno održavanje i čišćenje.
 • Velik izbor čistog prirodnog meda i meda s certifikatom organske proizvodnje: cvjetni med, bagremov med, šumski med, kestenov med, organski cvjetni med, organski bagremov med, organski šumski med, organski med kestena. Med ne sadrži gluten.
 • Fleksibilna prezentacija. Naljepnica s nazivom meda nalazi se na bočici. Nije potrebno lijepiti naljepnice na dispenzer.

Saće – cijeli prirodni med izravno iz košnice

Kada vaši gosti dođu u salu za doručak i ugledaju ovaj dar prirode bit će zapanjeni, a iskustvo koje proizlazi iz degustacije bit će neočekivano.

Saće koje su stvorile pčele puno je meda i vadi se izravno iz košnice. Djevičansko čist proizvod koji se konzumira u izvornom obliku. Djevičansko saće znači da su ga pčele tek proizvele i  popunile medom. Nije nikada ranije iz njega vrcanjem vađen med, niti je u njemu bilo pčelinje leglo.

Proizveden je potpuno prirodno, pčele ga izrađuju bez korištenja satnih osnova.

Saće se stavlja u posebno postolje od nehrđajućeg čelika, umetnutog u drveni okvir koji omogućuje da se gost divi originalnosti proizvoda te jamči stabilnost tijekom degustacije.

Svaki gost može uzeti željenu količinu saća s pomoću žličice (preporučuje se drvena žlica). Može se uzeti komadić saća i kušati med s njegovim nutritivnim i zdravstvenim karakteristikama te žvakati pčelinji vosak. Postolje omogućuje konzumaciju cijelog proizvoda, bez ostataka i rasipanja.

Kada se komadići saća izrežu iz čeličnih žica koje prolaze unutar saća, med počinje minimalno teći i skuplja se u posudi koja se postavi na dnu postolja. Ukoliko želite da protok meda bude veći može se regulirati tako da se saće prereže na jednom ili više mjesta.

Pored postolja nalazi se mali priručnik s informacijama o načinu konzumacije proizvoda.

Postolje od nehrđajućeg čelika lako se čisti u sudoperu ili perilici posuđa.

Za sigurno pohranjivanje nakon serviranja upotrebljava se posebna plastična posuda u koju se postavlja saće, čime se sprječava kontakt proizvoda vanjskim uzjecajima.
1 saće od približno 1,8 – 2,3 kg

Visoka kvaliteta prezentacije – display dostupan u dvije dimenzije izrađen od nehrđajućeg čelika. Saće se jednostavno odvaja s pomoću žlice, konzumira se žvakanjem ili se med može koristiti za mazanje.
Prilikom postavljanja saća vade se nosive žice koje pridržavaju drveni okvir. Uslijed toga stanice saća se režu i može poteći med koji lagano curi u postavljenu posudicu.

Dispenzeri za džem i nugat

Dispenzeri se pune polietilenskim (PE) vrećicama od 650g u kojima se nalazi džem
(marmelada), odnosno namaz od čokolade i lješnjaka u vrećicama od 600g.

Prednosti dispenzera:

 • Zahvaljujući pakiranju u polietilenskoj (PE) vrećici proizvodi ostaju svježi, bez potrebe stavljanja u hladnjak.
 • Proizvodi ne dolaze u doticaj sa dispenzerom kao ni sa osobljem koji ga nadopunjuje. Potrebno je minimalno održavanje uz jednostavno čišćenje.
 • Zadovoljava sve standarde HACCP sustava.
 • Jednostavan je za uporabu: Gost sam pritišće ručicu i dozira željenu količinu.
 • Efikasnost i ušteda
 • Proizvod ostaje u dispenzeru dok se ne isprazni. Ostvaruje se potpuna iskoristivost
  proizvoda.
 • Dostupan je veliki izbor džemova sa udjelom voća od minimalno 50% za jagodu, marelicu, višnju, malinu, šumsko voće i šljivu, 45% za borovnicu i kupinu, 35% za marmeladu od naranče te namaz od čokolade i lješljaka koji sadrži 13% lješnjaka.
 • Proizvodi ne sadrže gluten