POPCAKE® MACHINE

Jednim pritiskom do fine, mirisne palačinke

POPCAKE MACHINE

APARAT

Čvrst i kompaktan POPCAKE® MACHINE zadovoljava moderne potrebe hotelijerstva i ugostiteljstva današnjice. Njegova težina manja od 23 kg i njegova mala veličina (Š 53 cm, V 36 cm, D 36 cm) čine ga kompaktnim uređajem koji se može postaviti na stol za buffet doručak ili u profesionalnu kuhinju.

Aparatom POPCAKE®MACHINE upravlja jednostavan, ali funkcionalan softver koji korisniku omogućuje da podesi veličinu i jačinu pečenja svake palačinke, te da odluči koliko će palačinki aparat odjednom pripremiti.
Posebna pozornost posvećena je zdravlju i sigurnosti korisnika: aparat dobro radi u svim uvjetima vanjskim i unutarnjim, te je malo vjerojatno da će doći do ozljede jer je gotovo nemoguće doći u dodir s vrućim dijelovima aparata. Aparat ne koristi nikakva ulja i masti koji se tradicionalno upotrebljavaju za pripremu palačinki. Nadalje, nije potrebna napa.
Za razliku od tradicionalnih pečenih palačinki, patentirana tehnologija pripreme POPCAKE® omogućava pripremu palačinke sa samo 3 % masnoće, istovremeno zadržavajući sav okus i teksturu palačinke.

PROIZVOD

POPCAKE® MIX je smjesa već doziranih sastojaka u obliku bijelog praha, a dostavlja se u posebnim vrećicama. Samo morate dodati odgovarajuću količinu vode preporučene temperature i protresti vrećicu kako biste dobili homogenu smjesu za pripremu palačinke. Kada “protresete” vrećicu, postavite je u POPCAKE® MACHINE koji će odvojiti odgovarajuću dozu za svaku pripremu, a proizvod nikada neće doći u kontakt s aparatom. Time se čišćenje svodi na najmanju moguću mjeru.

Vrećice POPCAKE® MIX:

  • Čvrste su i otporne na udarce
  • Imaju ventil s certifikatom HACCP koji jamči svježinu proizvoda i sprječava kontaminaciju bakterijama
  • Posebno su dizajnirane za POPCAKE® MACHINE
  • Dio su “jasnog i lakog” upravljanja i omogućuju precizno mjerenje sastojaka kako bi se spriječilo rasipanje. Apricot d.o.o. svojom inovativnom opremom i proizvodima za doručak nudi razne načine za kušanje palačinki uz upotrebu vlastitih dispenzera. Od tradicionalnijih kombinacija s preljevom od javorovog sirupa, meda, do smjese sa džemom i nugat namazom od lješnjaka, jedinstvena rješenja za oblaganje palačinki po svom ukusu.