SPEEDY COLD PLUS

Aparat za jogurt

SPEEDY COLD PLUS – aparat za jogurt

Kremasti jogurt idealne temperature za buffet doručak, na raspolaganju vašim gostima

Speedy Cold Plus idealan je aparat za serviranje jogurta na stolu za buffet doručak. Diskretan je ali izrazito učinkovit, čuva jogurt na idealnoj temperaturi i daje mogućnost svakom gostu da si sam kreira svoj idealan doručak.

Lako čitljiv zaslon poziva gosta da se posluže prirodnim jogurtom koji je uvijek svjež i čuvan na temperaturi sukladno normama za skladištenje mliječnih prehrambenih proizvoda. Aparat ima u sebi termostat koji omogućava održavanje željene temperature spremnika ( od +10°C do – 10°C). Spremnik je izrađen od nehrđajućeg čelika kapaciteta 5l, umetnut je unutar hladnjaka, jednostavno ga se može izvaditi iz aparata i prenjeti u hladnjak.
Svaki gost može se poslužiti željenom količinom jogurta do maksimalno 125g, jednostavnim pritiskom na tipke koja se nalazi na prednjoj strani display-a. Čim pritisnete tipku jogurt počinje izlaziti, sve dok držite tipku jogurt će izlaziti ali ne više od 125g.

Jogurt se može konzumirati sam ili s dodatkom komadića voća, pahuljica, meda ili ukusnim extra džemovima koji se mogu dozirati iz dispenzera. Mješanjem jogurta i extra džema koji u sebi ima komadiće voća dobivate savršenu kombinaciju sviježeg i inovativnog zalogaja. Na taj način štedite na prostoru i ne trebate dodatno kupovati industrijske voćne jogurte.

Aparat Speedy Cold Plus omogućuje smanjenje utjecaja na okoliš radi recikliranja praznih posuda za jogurt i eliminiranje odnošenja proizvoda iz prostora za buffet doručak, što sa sobom nosi značajnu uštedu i smanjenje troškova.
Aparat je izrađen od nehrđajućeg čelika sa sjajnom završnom obradom, lako se čisti klasičnim proizvodima za poliranje. Posuda u kojoj se nalazi jogurt može se na kraju svakog doručka izvaditi i spremiti u hladnjak kako bi se aparat kasnije mogao očistiti i dezinficirati jednostavnim postupkom. Sljedećeg dana dovoljno je uključiti aparat Speedy Cold Plus i ponovno vratiti posudu sa jogurtom. U aparat se može staviti jogurt bez obzira na gustoću.

Dimenzije: Š 20 cm, V 43 cm, D 45 cm
Kapacitet: spremnik za jogurt 5L
Težina: 8 kg