Saće

cijeli prirodni med izravno iz košnice

SAĆE – cijeli prirodni med izravno iz košnice

Kada vaši gosti dođu u salu za doručak i ugledaju ovaj dar prirode bit će zapanjeni, a iskustvo koje proizlazi iz degustacije bit će neočekivano.

Saće koje su stvorile pčele puno je meda i vadi se izravno iz košnice. Djevičansko čist proizvod koji se konzumira u izvornom obliku. Djevičansko saće znači da su ga pčele tek proizvele i popunile medom. Nije nikada ranije iz njega vrcanjem vađen med, niti je u njemu bilo pčelinje leglo.

Proizveden je potpuno prirodno, pčele ga izrađuju bez korištenja satnih osnova.

Saće se stavlja u posebno postolje od nehrđajućeg čelika, umetnutog u drveni okvir koji omogućuje da se gost divi originalnosti proizvoda te jamči stabilnost tijekom degustacije.

Svaki gost može uzeti željenu količinu saća s pomoću žličice (preporučuje se drvena žlica). Može se uzeti komadić saća i kušati med s njegovim nutritivnim i zdravstvenim karakteristikama te žvakati pčelinji vosak. Postolje omogućuje konzumaciju cijelog proizvoda, bez ostataka i rasipanja.

Kada se komadići saća izrežu iz čeličnih žica koje prolaze unutar saća, med počinje minimalno teći i skuplja se u posudi koja se postavi na dnu postolja. Ukoliko želite da protok meda bude veći može se regulirati tako da se saće prereže na jednom ili više mjesta.

Pored postolja nalazi se mali priručnik s informacijama o načinu konzumacije proizvoda.

Postolje od nehrđajućeg čelika lako se čisti u sudoperu ili perilici posuđa.

Za sigurno pohranjivanje nakon serviranja upotrebljava se posebna plastična posuda u koju se postavlja saće, čime se sprječava kontakt proizvoda vanjskim uzjecajima.
1 saće od približno 1,8 – 2,3 kg

Visoka kvaliteta prezentacije – display dostupan u dvije dimenzije izrađen od nehrđajućeg čelika. Saće se jednostavno odvaja s pomoću žlice, konzumira se žvakanjem ili se med može koristiti za mazanje.
Prilikom postavljanja saća vade se nosive žice koje pridržavaju drveni okvir. Uslijed toga stanice saća se režu i može poteći med koji lagano curi u postavljenu posudicu.