OMELETTE MACHINE

OMELETTE MACHINE

OMLET IZVRSNOG OKUSA SPREMAN U TRENU, JEDNIM PRITISKOM NA TIPKU

APARAT

Čvrst i kompaktan aparat za automatsku pripremu omleta novost je na tržištu koji udovoljava modernim zahtjevima u hotelskoj industriji i ugostiteljstvu, te je idealan za pružanje usluga cateringa.

Njegova težina, manja od 23 kg, i mala dimenzija (Š 53 x V 36 x D 36) savršeno se uklapa na svaki buffet stol, i dio je svake profesionalne kuhinjske opreme. Aparat je opremljen s jednostavnim i funkcionalnim softverom koji omogućuje korisniku samostalan izbor veličine i boje omleta uz izbor vremenskog ograničenja pečenja.

Aparat se može upotrebljavati u svim prostorima, unutarnjim i vanjskim, uvijek pazeći na zdravlje i sigurnost korisnika te je malo vjerojatno da će doći do ozljede jer je gotovo nemoguće doći u dodir sa vrućim djelovima aparata. Aparat ne koristi
nikakva ulja i masti koji su sastvni dio konvencionalnih načina pripremanja omleta. Aparat ne zahtijeva nikakvu dodatnu ventilaciju tj. napu.

PROIZVOD

Omlet MIX je smjesa unaprijed doziranih sastojaka, bez glutena, u obliku praha i pakiran u posebnim vrećicama. Samo morate dodati odgovarajuću količinu vode preporučene temperature i protesti vrećicu kako biste dobili homogenu
smjesu za pripremu omleta.

Kada protresete vrećicu, postavite je u OMELETTE MACHINE koji će odvojiti odgovarajuću dozu za svaku pripremu, a proizvod nikada neće doći u kontakt s aparatom. Time se čišćenje svodi na najmanju moguću mjeru.

Vrećica OMELETTE MIX:

  • Čvrste su i otporne na udarce
  • Imaju certificirani HACCP standard koji osigurava svježinu proizvoda i sprječava bakterijske kontaminacije
  • posebno su dizajnirani za OMELETTE MACHINE
  • Dio su jasnog i lakog upravljanja i omogućavaju precizno mjerenje sastojaka kako bi se spriječilo rasipanje.

Smjesa omleta za doručak nudi OMELETTE MIX u tradicionalnoj kombinaciji jaja i sira.

Dimenzije: Š 53 cm x V 36 cm x D 36 cm